Invest in Vushtrri -
+383 38 200 42417

Home » Archive

Qyteti i Vushtrrisë është një nga qytetet me trashëgiminë më të vjetër në Kosovë si dhe i njohur edhe për fushën biznesore në sektor të ndryshëm të ekonomisë. Tjetër veçanti që njihet Komuna e Vushtrrisë është në aspektin e burimeve natyrore siç janë lumenjtë, malet dhe ka tokë aluviale për bujqësi.  Qyteti është gjithashtu i ...
Read more
Me datën, 17/07/2021, e shtunë është bërë lanësimi i platformës “Invest in Vushtrri” në qytetin e Vushtrrisë. Në takim pjesëmarrës ishin bizneset lokale dhe ato nga diaspora, ku u përfaqësuan edhe nga krerët e unioneve biznesore nga shteti Gjerman dhe ai Austriak. Në kuadër të lansimit të Invest in Vushtrri, u prezantuan shumë mundësi si ...
Read more
Organizata GERMIN në bashkëpunim me Komunën e Vushtrrisë, fton bizneset nga diaspora si dhe ato lokale që të marrin pjesë në lansimin e platformës “Invest in Vushtrri” Qëllimi i kësaj plaforme është krijimi i mundësive për investime si dhe rrjetëzimin e bizneseve lokale me ato nga diaspora. Përmesë këtij projekti synohet të ofrohet mundësia që ...
Read more
Me datën 8 korrik 2021, është mbajtur takimi virtual mes Komunës së Vushtrrisë konkretisht me Kryetarin z. Xhafer Tahiri dhe të rinjëve nga diaspora, ku si temë bashkëbisedimi ishte mundësia e praktikës profesionale në Komunën e Vushtrrisë, për të rinjët e interesuar për zgjerim njohurish dhe eksperiencë pune. Z. Tahiri, theksoi se komuna e Vushtrrisë ...
Read more
OJQ: GERMIN (www.germin.org) Pozita: Hulumtues/e (Terren) Projekti: Forumi i Bashkë-Investimeve dhe Rrjetëzimit – Invest in Vushtrri Afati i fundit për aplikim: 28 Gusht 2020 Data e preferuar e fillimit të punës: 05 Shtator 2020 Lokacioni: Komuna e Vushtrrisë Përmbledhje: GERMIN është një organizatë jo-qeveritare, vlerat dhe idealet e së cilës janë të bazuara në besimin ...
Read more
Janë 200 pako me ushqime dhe produkte bazë të higjienës i janë dorëzuar sot Komunës së Vushtrrisë, e të cilat do të shpërndahen tek familjet në nevojë në këtë komunë. Këto pako janë dhuruar nga Rrjeti i Bizneseve Shqiptare nga Bavaria “Fondacioni Besa”, Klubi i Prodhuesve të Kosovës, organizata Germin, në kuadër të fushatës “Besa ...
Read more