Invest in Vushtrri -
+383 38 200 42417

Aktivitet

Home » Aktivitet

Me datën, 17/07/2021, e shtunë është bërë lanësimi i platformës “Invest in Vushtrri” në qytetin e Vushtrrisë. Në takim pjesëmarrës ishin bizneset lokale dhe ato nga diaspora, ku u përfaqësuan edhe nga krerët e unioneve biznesore nga shteti Gjerman dhe ai Austriak. Në kuadër të lansimit të Invest in Vushtrri, u prezantuan shumë mundësi si ...
Read more
Me 17 korrik, në ambientet e kalasë së Vushtrrisë, u lansua platforma ‘Invest in Vushtrri’, e cila ka për qëllim promovimin e mundësive për investime në Komunën e Vushtrrisë si dhe krijimin një hapësire për lidhjen e bizneseve vendore me ato të diasporës dhe të huaja.   Në këtë ngjarje morën pjesë dhjetëra afaristë dhe ...
Read more