Invest in Vushtrri -
+383 38 200 42417

Blogroll

Home » Blogroll

Me 17 korrik, në ambientet e kalasë së Vushtrrisë, u lansua platforma ‘Invest in Vushtrri’, e cila ka për qëllim promovimin e mundësive për investime në Komunën e Vushtrrisë si dhe krijimin një hapësire për lidhjen e bizneseve vendore me ato të diasporës dhe të huaja.   Në këtë ngjarje morën pjesë dhjetëra afaristë dhe ...
Read more