Invest in Vushtrri -
+383 38 200 42417

Home » News

Me 17 korrik, në ambientet e kalasë së Vushtrrisë, u lansua platforma ‘Invest in Vushtrri’, e cila ka për qëllim promovimin e mundësive për investime në Komunën e Vushtrrisë si dhe krijimin një hapësire për lidhjen e bizneseve vendore me ato të diasporës dhe të huaja.   Në këtë ngjarje morën pjesë dhjetëra afaristë dhe ...
Read more
Organizata GERMIN në bashkëpunim me Komunën e Vushtrrisë, fton bizneset nga diaspora si dhe ato lokale që të marrin pjesë në lansimin e platformës “Invest in Vushtrri” Qëllimi i kësaj plaforme është krijimi i mundësive për investime si dhe rrjetëzimin e bizneseve lokale me ato nga diaspora. Përmesë këtij projekti synohet të ofrohet mundësia që ...
Read more
Me datën 8 korrik 2021, është mbajtur takimi virtual mes Komunës së Vushtrrisë konkretisht me Kryetarin z. Xhafer Tahiri dhe të rinjëve nga diaspora, ku si temë bashkëbisedimi ishte mundësia e praktikës profesionale në Komunën e Vushtrrisë, për të rinjët e interesuar për zgjerim njohurish dhe eksperiencë pune. Z. Tahiri, theksoi se komuna e Vushtrrisë ...
Read more
Janë 200 pako me ushqime dhe produkte bazë të higjienës i janë dorëzuar sot Komunës së Vushtrrisë, e të cilat do të shpërndahen tek familjet në nevojë në këtë komunë. Këto pako janë dhuruar nga Rrjeti i Bizneseve Shqiptare nga Bavaria “Fondacioni Besa”, Klubi i Prodhuesve të Kosovës, organizata Germin, në kuadër të fushatës “Besa ...
Read more
Nënshkruhet Memorandumi i Bashkëpunimit mes Germin dhe Komunës së Vushtrrisë për tërheqje të investimeve nga Diaspora . Komuna e Vushtrrisë dhe Organizata Germin nënshkruan Memorandum Bashkëpunimi për angazhim të diasporës në nivelin lokal. Ofrimi i mundësive të reja për zhvillim ekonomik dhe lidhja e komuniteteve vendore të biznesit me ato nga diaspora janë synimet e ...
Read more